emailkonsultation

Emailkonsultation – er det smart. Ja, hvis det bruges rigtigt.

Det er ikke en smart og effektiv løsning hvis man oplever en af følgene hindringer: IT-løsning er uoverskuelig, langsom respons tid fra lægen (mere end 24 timer), korte og upræcise svar fra lægen.

Men hvornår giver emailkonsultation så mening? Det giver mening ved alle ikke akutte tilfælde. Ja, det kan ske du ender med alligevel at skulle fysisk til lægen, men hvorfor ikke starte med at få en forhåndsvurdering af dette inden du drøne unødigt til lægen? Der er jo ingen som syntes den tur er specielt morsom;, tidbestilling, transport, venteværelse, kort læge visit, og så retur igen.

Hvad skal der så til for at få en god emailkonsultation. For det første nytter det ikke i den online tid vi lever i, at du først får dit svar efter 3-5 dage. Hernæst skal svaret være grundigt og fyldestgørrende, og endelig skal IT-løsning være nem og overskuelig.

Hvor finder du så dette: Prøv en emailkonsultation på Lægecheck.dk. Her kan du skrive til en uvildig læge 24-7, og du vil modtage lægenssvar indenfor 3-6 timer. Prisen er 75 dkk, og skulle du mod forventning ikke være tilfreds kan du få pengene retur.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *